MP Mini Delta not connecting


#1

Hey guys,

I had used Octopi in the past (around april) without any problems and my MP Mini Delta... I haven't printed in a while and kind of forgot things lol. I'm trying to print something right now and I can't get the octopi to connect to mp mini delta. I remember back in april there was a bug where you had to click connect, disconnect and connect again... then it would work. It was something suggested here. Well I can't get it to connect to my mp mini delta at all now. cables are plugged in (nothing has been really touched) but nogo. I'm able to connect to octopi, but not octopi to printer. Any help?

I'm on OctoPrint 1.3.9 running on OctoPi 0.15.0

output on terminal tab once I click connect...

I don't know how to get the output log and serial log?

Changing monitoring state from "Offline" to "Detecting serial port"
Serial port list: ['/dev/ttyACM0']
Connecting to: /dev/ttyACM0
Changing monitoring state from "Detecting serial port" to "Opening serial port"
Connected to: Serial<id=0x75fe7db0, open=True>(port='/dev/ttyACM0', baudrate=115200, bytesize=8, parity='N', stopbits=1, timeout=10.0, xonxoff=False, rtscts=False, dsrdtr=False), starting monitor
Starting baud rate detection...
Changing monitoring state from "Opening serial port" to "Detecting baudrate"
Trying baudrate: 115200
Send: N0 M110 N0125
Baudrate test retry #1
Send: N0 M110 N0
125
Baudrate test retry #2
Send: N0 M110 N0125
Baudrate test retry #3
Send: N0 M110 N0
125
Baudrate test retry #4
Send: N0 M110 N0125
Trying baudrate: 250000
Send: N0 M110 N0
125
Baudrate test retry #1
Send: N0 M110 N0125
Baudrate test retry #2
Send: N0 M110 N0
125
Baudrate test retry #3
Send: N0 M110 N0125
Baudrate test retry #4
Send: N0 M110 N0
125
Trying baudrate: 230400
Send: N0 M110 N0125
Baudrate test retry #1
Send: N0 M110 N0
125
Baudrate test retry #2
Send: N0 M110 N0*125
Baudrate test retry #3
Connection closed, closing down monitor
Closing down send loop


#2

Begin with the basics: check the serial cable to make sure that it's connected.


#3

You need the Malyan/Monoprice connection fix plugin for it to work. Betting that's the problem.


#4

That did it.

Thanks!