Cannot get Logitech C525 Webcam to stream

**Camera model*Logitech C525'

**What is the problem?Will not stream - Webstream not loaded error

**What did you already try to solve it?Used all the settings for the C525 in tested camera FA

Logs ------------------------------------------------------------------------------

OctoPrint version : 1.4.2

OctoPi version : 0.17.0


**pi@octopi** : **~ $** lsusb

Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub

Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub

Bus 001 Device 004: ID 046d:0826 Logitech, Inc. HD Webcam C525

Bus 001 Device 003: ID 2c99:000c  

Bus 001 Device 002: ID 2109:3431 VIA Labs, Inc. Hub

Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub

**pi@octopi** : **~ $** /var/log/webcamd.log
Daemon log:
Oct  8 21:48:14 octopi systemd[1]: webcamd.service: Service RestartSec=100ms expired, scheduling restart.
Oct  8 21:48:14 octopi systemd[1]: webcamd.service: Scheduled restart job, restart counter is at 1.
Oct  8 21:48:14 octopi systemd[1]: Stopped the OctoPi webcam daemon with the user specified config.
Oct  8 21:48:14 octopi systemd[1]: Starting the OctoPi webcam daemon with the user specified config...
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: Starting up webcamDaemon...
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: --- Configuration: ----------------------------
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: cfg_file:      /boot/octopi.txt
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: camera:        USB
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: usb options:   -r 1280x720 -f 20 -y
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: raspi options: -fps 10
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: http options:  -w ./www
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: Explicitly USB device:
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: -----------------------------------------------
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: Found video devices:
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: /dev/video0
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: /dev/video1
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: /dev/video10
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: /dev/video11
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: /dev/video12
Oct  8 21:48:14 octopi webcamd[689]: Scan again in two minutes
pi@octopi:~ $

I feel like the error has to do with the URL, but I have tried every combination I could find

does it work without any other usb device connected (after a fresh power up)

Yes it does. I can reboot the pi with only the camera and it works. I can then turn on the printer and it still works. The minute I go into octoprint and hit connect the camera goes off

Try this

I actually cut the red wire in a short USB extension cable. Printer will not connect, so it apparently needs the power. Also managed to power up in an order that left printer and camera working. The minute I started a print the camera lost power.

Hoping a Powered USB hub will work.